DenmarkUnited KingdomGermanySpainFranceItalyHollandFRBelgiumNdl

Makes the world a safer place!

PREMARK® Easy – Hurtig og sikker udlægning

R&D afdelingen i LKF Vejmarkering A/S har gjort det endnu nemmere at vælge PREMARK®!

 

Gennem et intensivt udviklingsarbejde har LKF Vejmarkering A/S udviklet et kompatibelt klæbestof, som gør det muligt at holde selv de mest komplicerede symboler sammen. Ved en speciel proces påføres det tynde lag klæbestof bagsiden af PREMARK® materialet. Det muliggør:

• Easy sammenhæng
• Easy samling og udlægning
• Easy flytbarhed af symbolet

 

Easy sammenhæng
PREMARK® Easy er en metode, hvorved delene i symbolet limes sammen af et kompatibelt klæbestof. Den limede bagside giver mere frihed og nemmere kontrol over selv komplekse symboler. The PREMARK® Easy symbolerne skæres, så de passer I de normale PREMARK® kasser. Det betyder, at ingen af delene vil være større en de normale plader på 600x1000 mm. Den endelige størrelse på de forskellige stykker, afhænger selvfølgelig af den samlede størrelse på hele symbolet. Med PREMARK® Easy mindskes risikoen for at mangle et stykke eller samle et symbol forkert betydeligt.

 

Easy samling og udlægning
PREMARK® Easy sparer udlægningstid, fordi det ikke tager lang tid at samle symbolet på den rigtige måde. Samtidig formindsker de større dele risikoen for fejl – et puslespil med færre brikker er nemmere at samle... Effektiviteten og den tidsbesparende faktor gør det endnu mere relevant og lønsomt at bruge PREMARK® Easy. Tests på LKF Vejmarkering A/S har vist, at udlægningstiden kan reducers med 30% ved at bruge PREMARK® Easy.
Det kompatible klæbestof på bagsiden påvirker ikke bindingen mellem PREMARK® Easy og overfladen. PREMARK® primer kan også bruges sammen med PREMARK® Easy.

 

Easy flytbarhed af symbolet
De større dele af PREMARK® Easy er nemmere at flytte fra pakken til området, hvor det skal lægges ud. Hold fast i den største del, når PREMARK® Easy skal flyttes.

 

PATENT
LKF Vejmarkering A/S har søgt om patent på Easy konceptet. Det internationale publikationsnummer er WO 2007/143988 A1.